keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Sormusharjoitelmia

Tämä päivä meni tehokkaasti hopean ja hermojen tuhoamiseen, mutta oli pakko vaan jatkaa, kun matkan varrella sai hyviä oivalluksia. Kolmannella kerralla pääsin jo kivenistukseen, mutta en ole siihen täysin tyytyväinen. Nyt on kyllä sellainen olo, että opetus aiheesta olisi paikallaan, mutta taidan jääräpäisesti vaan jatkaa kokeilujani ja muhittaa teknisiä seikkoja pääkoppani sisällä. Ei ehkä järkevin polku yrittäjälle tehdä asioita kantapään kautta, mutta onnistumisen ilo kerryttääkin mielen rikkautta.


Aamulla heräsin jukelittomaan salamointiin ja rankkasateeseen, nyt taivas leiskuu punaisenaan ja pääsi vähän yllättämään kuvausolosuhteita. Sininen topaasi sentään on edukseen.


Yhteen sormusrunkoon juotin sydämen, kun ei sulanut ihan möhköksi.
Pin It

7 kommenttia:

 1. Mahtava tuo topaasisormus!!! Taiteilija on kovin itsekriittinen, minä en ainakaan löydä tuosta mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat molemmat.

  Piti muuten kurssilla ihan opetella siihen, ettei kaikkea tarvi mennä itse vaan kokeilemaan suin päin. Tuotti hankaluuksia kuunnella niitä ohjeita.

  VastaaPoista
 3. Heh, hauska havainto - vois tulla sormille karttakepistä :)

  VastaaPoista
 4. Topaasisormus on hieno!
  Niin kauan kuin sulla rahat ja kärsivällisyys riittää opetella itte, niin älä mee kurssille - sormes säilyyvät terveempänä. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania sormuksia, tuo sydänsormus on tosi herkkä. :)

  VastaaPoista
 6. Topaasi todellakin heräsi eloon! Upea sormus, sydänkin on ihana mutta topaasi vangitsi välkkeellään!

  VastaaPoista
 7. Tykkää kans topaasisormuksesta <3 Niin on niitä kursseja ja "kursseja", taidoillasi vaan saattaisi käydä niin että joudut opettamaan opettajaa ;)

  VastaaPoista