torstai 4. helmikuuta 2010

ÄHH, vol4

Kuinka ollakaan, juutuin taas johonkin tiettyyn juttuun ja vähän samanlaista ÄHHiä pukkaa kuin eilenkin. Spinellirondellit jatkavat menossa mukana ja eilisen Balin hopeakolikot korviksissa jäi sen verran kutkuttamaan takaraivoon, että oli pakko testailla pallopääpunsseleita, jotka eilen sain monen mutkan kautta kotiin. Lähestyvällä ystävänpäivällä on myös osuutensa inspikseen.


Järkyttävät heijastukset hopeassa ja viimeinen kuva on vähän tärähtänytkin. Ensin jouduin uhrata aikaani pyöreän lätkän sahaamiseen, ei ole minun lajini ollenkaan. Kirjainten punsseloimisen jälkeen ei-niin-muodokas lätkä pääsi palloalasimen käsittelyyn, jonka jälkeen tartuin viilaan. Ja hei helpotusta! Viilatessa se muodokkuus kuperasta elementistä löytyikin kätevästi ja kokeilusta olikin tulossa käyttökelpoista kamaa - takapuolen jätin kuitenkin suosiolla litteäksi.

Malliltaan koru on näitä lariat tyyppisiä "häntäkoruja" eli pituutta ja mittaa voi muutella kiinnittämällä lukkoa ketjun eri kohtiin.
Pin It

7 kommenttia:

 1. Tää on hieno!!! Miellyttää mun silmää.

  Jos sahaamista vihaat, ja tarviit kuitenki eri kokoisia ympyräisiä, niin osta prikkaleikkuri. Saat näppärästi pyörylöitä.

  VastaaPoista
 2. Niin olis näppärä vekotin ja monesti oon kattellu, mutten oo malttanu vielä ostaa. Pitää kyllä laittaa harkintaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaista! Hih mulla synty tänään kans mustaa ja hopeeta, huomattavasti pelkistetympää ja tylsempää!
  Nämä sun häntäkorut on upeita. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kaunis killutin-koru =) Tuli muuten mieleen kun olet noiden helmienkin asiantuntija että satutko tietämään mistä löytäisin pisaranmuotoisia helmiäishelmiä (mielellään ivoryn/creamin sävyisiä). Pituus saisi olla n. 1 cm tai jopa suuurempi. Oon yrittäny etsiä nettikaupoista mutta en oikein ole löytänyt mieleisiäni. Mulla kun on yksi koruidea mutta en tahdo löytää noita pisarahelmiä oikein mistään, tai sitte ne on liian pieniä.

  VastaaPoista
 5. Naureskelin eilen sun torspoilulle ja jäin miettimään mitä se sana teilläpäin tarkoittaa :D

  Mulla tuli mieleen vain Swarovskin helmet "pisaran" mallisina: http://www.fusionbeads.com/shop/productchart/711/

  VastaaPoista
 6. Spinelli on mun ikisuosikki, erittäin kaunis koru!

  VastaaPoista