torstai 21. maaliskuuta 2013

Kasvun ihme

Mitäs muuta meillä pyöritellään hopean lisäksi? Viherpeukaloidaan, tämäkin sellainen laji korujen teon lisäksi, etten olisi 10v sitten uskonut :)Sentin kokoinen tomaatin rääpäle kuikuilee valoa kohti, nyt tuli keväinen mieli!
Pin It

5 kommenttia:

 1. Hihihih, ennen suurempaa "koruilua" viherpeukaloin aina keväisin ja kesäisin täysillä. Onneksi nykyisessä kodissamme on aika huonosti ikkunoita etelään mikä sinänsä on vain hyvä asia kasvien kannalta, mutta ajatus omassa päässä ei tätä ota uskoakseen. Tyydyn siis jatkossakin vain piparminttuun ja kivikkokasveihin niiden helppouden vuoksi. :)

  VastaaPoista
 2. :-) On kyllä kiva seurata kasvua. Itse tilasin taimia kodin kukista. Tulevat jatkokasvatukseen pikkuruisina taimina. Siellä oli uutuututena esim. riikinkukkopetunioita, näyttivät niin komeilta ja tilasin mm. niitä.

  VastaaPoista
 3. Multasormeus tarttui naapurilta pari vuotta sitten. Tuolla sitte ollaan kameran kans pyllistelemäs heti, kun jotakin alkaa lumen alta näkyä :)

  Uskallankohan käydä tuolla Kodin kukkien sivuilla... meillon kans tilauslista valmiina toisaalle.

  VastaaPoista
 4. Käy kurkkaamas www.puutarha.com. Siellä on kaikkia kivaa mut omalla vastuulla:-) Siinä mieles kiva kun voi itse jatkokasvattaa edullisesti, taimet isoina ostettuina on aikas kalliita.

  VastaaPoista
 5. Hienoja koruja! :)


  Minun ruotsinkielinen koru blogi:
  http://www.kreativarebecka.blogspot.fi/

  VastaaPoista