tiistai 5. maaliskuuta 2013

Koruja kevään juhliin

Koruja netistä | Paulan korukauppa | Pako korut nettikauppa Kevään lähestyessä alkaa tulla tiedusteluja juhlakoruista, aina hääkoruista valmistujaiskoruihin. Keltaista väriä olen aina vierastanut, mutta nyt huomaan tarttuvani sitriiniin jatkuvasti. Aika usein mennään intuition mukaan ja joskus on ihan pakko googlettaa, kun niin mietityttää. Energiakeskus Indigon mukaan sitriinistä sanotaan seuraavaa:
Läpikuultava, lämpimänkeltainen sitriini on saanut nimensä latinankielisestä sanasta citrus ja kuten pirteät hedelmät, kantaa se mukanaan auringonvoimaa. Kivi on lämmittävä, lataava ja voimistava. Se puhdistaa auroja, poistaa myrkkyjä kehosta ja auttaa ihon uusiutumisessa.

Kaksosten horoskooppikivenä sitriini on iloinen, älyllinen ja antelias, se karkoittaa alakuloisuutta sekä pehmentää ryhmien ja perheiden yhteyksiä.
Erityisen jännä tuo viimeinen lause. Vähän erilainen kevään odotus nyt menossa, kun velipoikaa odotetaan maailmalta kotiutuvaksi puolentoistavuoden reissun jälkeen. On muuten kaksonen horoskoopiltaan, mutta toki tässä jo tarvitaan lataavaa energiaa.Keltainen rannekoru olisi ihanan raikas hääkoruna, jos valkoisessa mekossa olisi esimerkiksi keltaiset kirjailut! Ruskettunut iho ja kesäinen auringonlasku.Vastapainoksi vihreää uniikkilinjaa kaulaan, hääkoruna näen tämänkin. Mahdottoman nätti vihreä, helmet ovat pieniä hiottuja jadeja. Kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

Pin It

2 kommenttia:

  1. Kauniita ovat, voisin itsekin nähdä nämä kevään tai kesän morsiamilla. :) Hauskan näköinen idea tuo "helmihatun" tekeminen langasta :)

    VastaaPoista