tiistai 19. maaliskuuta 2013

Valkoisia koruja

Yksi lempimateriaaleistani, valkoiset makeanvedenhelmet. Värejäkin löytyisi, mutta tahtovat jäädä käyttämättä. Ehkä olen vain tylsä :)Pin It

8 kommenttia:

 1. Upeita koruja taas!Valkoiset ovat kyllä niin ajattoman tyylikkäitä. Tosin kyllä ne punaiset korvikset, jotka teit ovat niin taittuusen ihanat :). Nytkin killuvat korvissani :).

  VastaaPoista
 2. Hitsiläinen, sainhan mä tosiaan niihin kaks värillistäkin helmeä tuhlattua ;) Ne on kyllä kivat korvikset, niitä voiskin tehdä lisää eri värisinä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania!!! Voiko tuosta ensimmäisestä kuvasta lukea, että olet innostunut "syvällisemmästä" kieputtamisesta? Omat tekeleeni ovat vasta harjoitusvaiheessa ja omassa koekäytössä, ennenkuin suuremmille "massoille" niitä uskaltaa edes esitellä, heh :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo kieputukset kiinnostaa tosi paljon, kun ovat niin persoonallisia. Kuola valuen seuraan maailman menoa kieputusten saralla ja välillä iskee alemmuuskompleksi.. Mutta, oon kieputusten kanssa ollut ittelleni armiollinen enkä yritäkään olla sillä saralla täydellinen. Kahta samanlaista saan tuskin koskaan aikaiseksi :D

  VastaaPoista
 5. Tylsyys rocks, jos nuin kaunista tulee :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä, ensimmäinen riipus on itse tylsyys tiivistettynä. ...NOT!

  VastaaPoista
 7. Korusi ovat aivan ihania ja kuvat upeita! Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta ja aion tulevaisuudessakin :)

  VastaaPoista