perjantai 14. maaliskuuta 2014

Under the dome

Perinteisesti vuoden alkuun on taas kokeiltu uusia tekniikoita. Törmäsin koruhartsiin sattumalta sängyn pohjalla, viime aikoina on tullut makoiltua paljon! Hartian tulehtuminen ja kaiken maailman pöpöjen hyökkäys ei ole startannut vuotta mitä parhaimmissa merkeissä, mutta siitepölykautta kohti nyt iloisin mielin... räyh ;)
Hopeisten riipusten halkaisija on noin 2,5cm ja sisään olen valanut omia valokuviani. Tein monenmoisia riipuspohjia, mutta nämä miellyttää eniten silmääni siroudellaan. Haastava laji, joka vaatii tarkkaa silmää ja vakaata kättä! Monet tuli sössittyä, mutta nyt on kaikki kohdillaan. Tekniikka on pakottanut myös kärsivälliseksi, useamman päivän valmistumisprosessi ei kaipaa sekaan käpälöiviä sormia kesken kaiken... ellei halua merkata korujaan sormenjäljillä :)

Materiaalina hartsi (ice resin) on mielenkiintoinen. Se on vedenkestävä ja pinnaltaan kova, lähes lasimainen materiaali eikä se kellastu ajan myötä. Pinta on kupumainen. Sitä voi myös hioa ja siten tulikin pelastettua monta "ylivalunutta" riipuspohjaa. Ja näin kevään korvilla odotan tietty uusia kuvauskohteita mullan alta nousevaksi. Ja jos jollain on pienistä varpaista kuvaa ja korun tarvetta, niin otappa yhteyttä :)


Pin It

2 kommenttia: