perjantai 16. toukokuuta 2014

Aamu alkaa aivastuksella

Siitepölykausi on vetänyt taas energiatason minimiin, mutta B vitamiini investointi tuntuu hieman auttavan naista hädässä... jopa niin paljon, että jaksaa blogata :D Äitienpäivä on pitänyt kiireisenä vielä tälläkin viikolla ja taidan puskea töitä koko viikonlopun niin saa lojua pihalla helleaallon saapuessa -jee aurinkoa ja lämpöä!


Sydämiä ei ole elämästä puuttunut :) Taottua ja sileää, vaikuttaa yllättävän paljon tunnelmaan. Investoin uuden objektiivinkin alkuvuodesta ja tykkään ihan mahdottomasti vaikkei mikään makroputki olekaan. Maksoikin vain alle 80€!Hartsikoruja pitäisi vielä tehdä lisää loppuaineista ettei pääse vanhentumaan. Ajattelinkin tehdä niitä ensi viikolla, jos on lämmintä keliä. Hartsiin tuntuu jäävän ilmakuplia sitä enemmän mitä kylmempi on. Mielenkiintoinen testata, josko huonelämpötila nousee lähemmäs 30 astetta.


Enkelikorvisten siivet on "maalailtu" myöskin hartsilla. Testasin ja yllätyin miten hyvin hieman jähmettenyt hartsi siipiin jäi. Takaraivossa muhii jänniä idiksiä, saa nähdä koska pullahtaa ulos asti... jotain kesäistä turkoosia kenties.

Pin It

2 kommenttia:

  1. Nämä ja aiemmat hartsikokeilut näyttää tosi jännittäviltä!

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana tuo ensimmäinen koru!!! Mä taidan tarvita sellaisen, oman pojan nimellä varustettuna tietysti <3 Mitenhän sen kuvan saisi jaettua esim. facebookissa "pikku vinkkinä" sukulaisille omaa syntymäpäivääni odotellessa? ;) Kävin läpi facebookiin lisäämiäsi kuvia, mutta juuri tuota kuvaa (missä lukee Noel) en löytänyt...

    VastaaPoista