tiistai 30. maaliskuuta 2010

Hartiajumituksen keskeltä

Tuo kieputtelu. Se voi sitten raivostuttaa ja ihastuttaa saman sekunnin sisällä. Erityisesti korupiikkien kanssa taiteilu tuollaisten ryppäitten kanssa voi ottaa pahasti hermon päälle silloin, kun ei oikein tiedä mitä on edes tekemässä.


Helminä on hopean sävyisiä makeanvedenhelmiä, muutamia labradoriitteja, hopeahelmiä sekä spinellejä. Kieputuksen keskellä on kolikkomallinen hopeahelmi ja sehän tietysti alkoi pyöriä siinä ärsyttävästi... juotin sitten takapuolelta yhdestä kulmaa kiinni, joten siitäs sai! Kieputukset on patinoitu, rypästä en uskaltanut enää patinaan upottaa. Olis voinu mennä hermo hinkatessa.
Pin It

8 kommenttia:

 1. kattelen vaan silimät suurina, että onpa upeet korvikset :)

  VastaaPoista
 2. Aika hyvät siihen nähden jos et tiennyt oikeen mitä olit tekemässä :D Oikeesti, upeat.

  VastaaPoista
 3. Mulle tuotti tuo rypästys kyllä niin paljon ihmetystä, oikeesti! Silleen, että ne menee nätisti eikä keuli mihinkä sattuu :D

  VastaaPoista
 4. Ei keuli, ei. Hienot on. Täyteläiset.

  VastaaPoista
 5. Ei keuli ei... :) Huokaus <3 siinäpä ne tärkeimmät!

  VastaaPoista
 6. Olen aina ihaillut noita kieputettuja koruja ja ihmetellyt mistä niihin saa ohjeet. Haluaisin itsekin kokeilla, vaikka olenkin enemmän helmi-ihminen.
  Kauniita nuo sinun kaikki korusi ovat.

  VastaaPoista
 7. Eipä niihin kieputuksiin taida oikein valmiita ohjeita olla. Yksinkertaisilla muodoilla pääsee ihan hyvin alkuun, kieputtelee vaikkapa renkaan ympärille lankaa ja lisäilee muutaman helmen mukaan killumaan - siinä vaiheessa mielikuvitus lähtee yleensä laukkaamaan ja lopputulos on sitä mitä on :)

  VastaaPoista