torstai 15. huhtikuuta 2010

Keväisiä kukkasia

Etsyssä olen monta kertaa törmäillyt kaikenlaisiin kukkasormuksiin ja päätin testata Lucite kukkien kestävyyttä. Todella suloisia, mutta kun Lucite on muovia niin epäilen suuresti kestävyyttä, mutta ompahan nyt ainakin omaa sormea somistamassa.


Pari kukkaa sain säpäleiksi vasaralla näitä niitatessa. Toisen niittauskin epäonnistui, lanka jäi liian lyhyeksi ja tuli vähän toispuoleinen pitävyys...
Pin It

8 kommenttia:

 1. saaks nyt kirjottaa et ihquu ! ?

  VastaaPoista
 2. Olenkin näitä jo FB:ssa kommentoinut, ihania edelleen :)

  Mulla olis ametisti kukkia, aika isoja, ja mietin, että saanko ne hajalle tällä tekniikalla, luulen kyllä, mitäs olet mieltä?

  Oletko kokeillut, että jos vain juottaa tapin kiinni, kuinka hyvin pysyy? (siis ettei tee mitään reikää tuolle tapille). Ajattelin kokeilla... Onkohan taas huono idea??!!

  Sirpa

  VastaaPoista
 3. Käytin tässä 1,5 millistä lankaa ja juotosten kestävyys tulee kyllä ankaralla rummutuksella selville. Eli jos tappi pysyy rummutuksen jälkeenkin kiinni, niin nou hätä.

  Uskoisin, että ametisti kestää, kun nämäkin pysyivät ehjänä :)

  VastaaPoista
 4. No, kohta se nähdään, ehkä ehdin jatkaa viikonloppuna, tapit jo juotettu kiinni. En kyllä uskalla aloittaa niistä ametisti kukista... :)

  Sirpa

  VastaaPoista