perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kesän keskeltä

Koruhommelit ovat jääneet väkistenkin viime aikoina kakkoseksi. Meillä on suuret tuparit tulollansa ja ajateltiin sen verran potkia ittiämme persuuksille, että tehtäisiin raksauksia loppuun eli niitä viimeisiä listoja paikoilleen, pihakivetyksiä, maalausta jne. Voi jäädä silti vaiheeseen, äijä nimittäin on vaakatasossa selkä paskana. Sen verran tuli kuitenkin raksa-aikana äijäiltyä, että ehkä yritän hoitaa homman yksin kotiin :D Eilen löysin täydellisen valkoisen kiiltäväpintaisen leveän lipaston ja siitä lähti idea, että pyöräytänpä vielä joutessani helmihuoneen ja vierashuoneen kalusteet toisinpäin... o_O


Tämän setin inspiraation lähde löytyy selkeästi täältä. Sirpan mustat patinat ja mahtavat korut ovat sen verran huutaneet takaraivossa, että piti kans kokeilla - me like.Aurinkoosta kesää, Pohojammaalla tarkenoo!
Pin It

6 kommenttia:

 1. Järks miten upeita koruja! En osaa edes valita suosikkia! Osaan tosin valita ei-suosikin, kun en kerta kaikkiaan tykkää pikimustasta patinasta :D (oon vissiin ainoa nykyään... :P )

  VastaaPoista
 2. Tuo keltainen setti on ihana, pala aurinkoa!

  Ja minä taas patinahulluna tykkään kyllä ihan kaikenlaisesta patinasta, niin täysmustasta kuin osittain poistetustakin ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa väri iloittelua, ihana postaus ja upeita koruja kaikki, ei osaa valita edes suosikkia!

  VastaaPoista
 4. Tuo helmikoru patinoineen... aivan upea :) ja kauniita ne on loputkin, ei voi kun ihastella!
  Tsemppiä remppahommiin :)

  VastaaPoista
 5. Upeuksia taas postaus pullollaan!

  VastaaPoista
 6. Ihania, ihania kaikki nämä korusi! Tuo keltainen settisi on aivan yliveto ja turkoosi avainrannekoru vei seuraavana huomiotani:) No ei tuosta voi valita suosikkiaan, ovat kaikki niin upeita!

  VastaaPoista