keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Nysvääjä

Siro ketju, siro lukko, iso vuorikristallipallero... yksinkertaisemmaksi ei juurikaan voisi mennä. Mutta käytin erittäin paljon aikaa tähän, vaikka ilmeestä voisi muuta kuvitella. Eilen sain kauan haaveilemani prikkaleikkurin ja tänään onkin sitten levyä pistetty paloiksi oikein urakalla. Halkaisijaltaan 12 millinen salpalukko on siis yksi levyn työstön tuloksista ja toimii tässä korussa "sinä jutska juttuisena".

Pin It

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana, selkeä ja herkänkaunis!

  VastaaPoista
 2. Onnea prikkaleikkurista, ihana tuotos!
  terv. kateellinen ;-)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on lukko! Ja onnea prikkaleikkurista, t. nimim. Veronpalautuksia odotellessa :D

  VastaaPoista
 4. Tänks ;D Nuukailin sen verran, että tilasin Thujalta pienen nyt alkuun ja visiot isommista kolikoista jää odottelemaan parempia aikoja ;)

  Mitä nyt tuosta on kokemusta, niin vasaralla saa nollavitosen levyn vielä onnistumaan ok. Miinusta siitä, ettei levyä pysty kiristämään sinne leukoihin, joten on hankala saada esim. tuollaisen salpalukon keskusta leikattua sinne keskelle tosissaan.

  Kankurinaitasta muuten saa niitä isompiakin ja Ari kertoi, että vasaroivat vain max. nollavitosia levyjä ja paksumpien levyjen kanssa otetaan prässi käyttöön... Ja uskon, kokeilin alkuun paksumpaa levyä ja se pomppi, no use. Ajattelin kuitenkin vielä kokeilla, mitä tapahtuu, jos puristaa sen tapin ruuvipuristimen avulla...

  VastaaPoista
 5. Oih, kateellisten joukko kasvaa :) mutta ihanainen koru, simppeli on kaunista!

  VastaaPoista
 6. Yksinkertaisen kaunis koru! Kateellinen myöskin leikkurista, sellaista jo tovin nettikaupoissa katsellut.

  VastaaPoista
 7. Kantsii kysyä vaikka meilillä, ei ainakaan suomalaisissa nettikaupoissa ole näkyvillä vaikka niitä myyvätkin.

  VastaaPoista