perjantai 23. marraskuuta 2012

Joululahjaideoita

Vielä ei sen kummemmin hötkyillä joulun suhteen, mutta heitelläänpä vähän lahjaideoita korujen paristakin. Erityisesti tässä korussa hyvä idea lahjoa saaja vaikka omalla nimelläkin. Tämän korun tilaaja aikoo vaihdella tekstirenkaita fiiliksen mukaan.Uusi avainkoru uniikimpaan makuun. Tällä kertaa avainta koristaa ametistit ja avaimen hopeat on jälleen kaivettu  hopeapalaloorasta :)


Söpö vuodenaikakoru, jonka lumihiutalelaatta on etsattu. Kuva ei tee kuvalle yhtään oikeutta, lumihiutaleita saisi alkaa tippua jo taivaaltakin, että maailma valkenisi.


Taulujakin on tehty vaikka ja kuinka! Osa lähtee jälleenmyyntiin, osan paketoin joululahjaksi, mutta kaupasta löytyy vielä uutuuksiakin. Tauluja on kamalan kiva tehdä ja mitä vanhempi lankun pala, sitä hienompaa jälkeä syntyy! Testasin sileään lankkuunkin, mutta niihin ei tullut samaa fiilistä.


Tilauskoruasioissa tilannne menee fifty-sixty, ainakin isompien juttujen kanssa. Jotakin voi vielä mukaan mahtua, kaikkeen ei välttämättä enää materiaalit riitä, mutta aina kannattaa kysyä!
Pin It

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja tyylikkäitä kaikki mutta lumihiutalekoru nousi lemppariksi:-)Niin harmaata on, että tosiaan sais jo lumihiutaleita tippua taivaalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Helinä, joko teillä on lumi maassa?

    VastaaPoista