maanantai 25. helmikuuta 2013

Back in business

Helmikuu on mennyt iloisesti influenssan kourissa, mutta pikkuhiljaa aletaan taas päästä elävien kirjoihin! Kalliiksi tulee, kun ei saa juurikaan valmista aikaiseksi ja ainoat huvit ovat olleet nettishoppailut... Sohvaillessa on tullut kyllä hyviä oivalluksiakin, mutta kaikki on vielä päässä melkoisena aivoripulina, ettei oikeen saa vielä otetta uusiin visioihin :)Shoppailulistalla ovat olleet mm. Iza Malczykin tutoriaalit.  Monesti tullut ihmeteltyä noita koukeroita, mutta kunhan langan pehmeys on kohdillaan niin parempi antaa mennä freestylenä. Suosittelen kyllä juuri tuota opusta, monta sivua ja paljon yleishyödyllisiä vinkkejä.


Kipeänä on hyvä haalia sohvalle sopivat materiaalit ja tehdä pitkiä kaulakoruja. Turmaliineja kiedottuna hopeaan, erittäin monipuolinen koru - maximum uuuh ranteessa kolminkertaisena. Keväisiä värejä alkaa löytyä kaupasta enemmänkin. Ja kevättä & soijaa tosiaan pukkaakin, aurinko ja plusasteet alkaa sulattaa jo pihaa näkyviin \o/


Tästä kuvasta muistui mieleeni, että runkoruusuakin pitää käydä morjestamassa äiteen ja isän kellarissa. Siemenkaupoillakin pitäisi käydä... pian alkaa olla tomaattien esikasvatuksen aika!


Miehillekin löytyy muutama uutuus kaupasta, tervetuloa visiitille!
Pin It

5 kommenttia:

 1. Uuuh, ihanat ja varsinkin tuo eka kieputtelu:-)
  Osta tomaatit pikkuruisina taimina, paljon helapommalla pääset:-))

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Muttaku ne on niin söpöjä, kun pää alkaa mullasta kurkkia ;D

  VastaaPoista
 3. Onhan ne söpöjä ja jännittävä seurata kasvua mutta se kouluutus ja kouliminen...uuuh ja sitten sulla on kumminkin liikaa niitä taimia kun et malta heittää pois:-)

  VastaaPoista
 4. Ää, ihania kieputuksia ja korustuksia!

  VastaaPoista