keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hopealevyjen silppuamista

Jatkoin vielä sormushurjastelua yksinkertaisilla linjoilla. Testimuotoilun tein messingistä, joka olisi kamalan kiva väri, muttakun ei pysy nättinä sitten millään. Hopeinen versio on tehty ohuesta levyestä, kapenee toiselta puolelta ja on alapuolelta avoin (näkyy kuvastakin, kun tarkasti katsoo), joten kokoa on helppo säädellä. Tuskaisena odottelen kapussitilaustani rapakon takaa niin pääsisi pitkästä aikaa istutustenkin kimppuun.
Ja muutama nimikorukin esittelyyn pitkästä aikaa, pienet jujut pidettiin toteutuksessa tällä kertaa mielessä :)


Muutun muuten bloggaillessa aina ihmishirviöksi! En tiedä oonko tosiaan niin daiju, että näiden kuvien asettelu on aina yhtä tuskaa kuvien sinkoillessa sinne tänne :E
Pin It

3 kommenttia:

 1. Wau mitkä sormukset ja kauniit nimikorut!

  VastaaPoista
 2. Minä laitan kaikki kuvat suosiolla päällekkäin... Niin ne näkyy isommalla eikä tarvitse klikkailla ;) tosin sitten pitää tekstitkin keskittää enkä ole varma onko niitä sitten enää niin helppo lukea. :) todella ihania kaikki nämä korusi! Sinulla on ilmeisesti jokin kunnon paja missä mahdut paukuttamaan korujasi? :)

  VastaaPoista
 3. Sössin kuvat muuten taas uuden postauksen kanssa :D

  Ja kiitos! Teen autotallissa kaikki paukutukset ja muut likaisemmat työt, sitten löytyy oma työhuone, jossa pihdit heiluu ja helmet lentää :)

  VastaaPoista