torstai 10. lokakuuta 2013

Hopean kierrätystä langan paloista

Tuo edellinen kierrätyspostaus jatkuu myös tässä medaljonkikorussa. Kevyempää ja ilmavampaa matskua saa langan pätkistä ( +mm. pilalle menneitä virityksiä voi saksia paloiksi, syheröllä olevat langatkin on jänniä), muutoin miltei samoilla vaiheilla mennään. Lankoja voi hieman mytytä ja muovailla kierteille sormilla ja lopun hoitaa toho ja vasarointi. Tämän medaljongin halkaisija on 2,5cm ja tykkään erityisesti siitä, miten patina tuo näissä kuvioita esiin.


Pian mennään lokakuun puolivälissä ja nyt kantsii ottaa asiaksi isänpäiväkorut! Kauppaan on tulossa mm. hopeisia plektroja nahkanauhassa, myös HALO sarjan nahkakorut lasten nimillä varustettuna ovat erityisesti silloin mieleen, jos ei kaulassa oikein osata pitää mitään riippuvaa. Ehkä näissä viehättää myös se, ettei renkaiden tekstit heti jokaiselle ohikulkijalle loista.



Puutauluille riittää myös nyt isänpäivää ajatellen kysyntää, onhan ne upeita erityisesti jälkikasvun kuvilla. Mallina tällä kertaa perhepotretti omasta takaa. Summasummarum, loppuvuoden kiireet ovat pikku hiljaa alkamassa ja mitä aiemmin tilauksissa asialla, sitä varmemmin myös toivomansa saa.



Pin It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti