torstai 19. marraskuuta 2009

Less is more

Hopeavarastot ovat aika kukkurainen kasa nykyään, mutta missä on helmikasat? No, vähän on nauhojakin tullut osteltua, minkä viimeinen kuva todistanee. Ensimmäisessä kaulakorussa on peräti 14 millinen vuorikristalli ja hieno kuin mikä!


Pin It

7 kommenttia:

 1. Sormus on upea, vaan niin on helmisekoituskin!

  VastaaPoista
 2. Hienoja koruja taas vaikka ja kuinka! Tykkään tuosta alimmaisesta, siinä kun on niin herkulliset värit :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaikki! Mie pidin eniten alimmasta juuri kauniiden värien takia, mutta ylimmäinenkin on kaunis, herkkä ja siro.

  VastaaPoista
 4. Tuo sormus on kaunis, niin hempee ja herkkä....

  VastaaPoista
 5. Kiitos, pitää vielä kokeilla onnistuuko toinen samanmallinen sormus :D

  VastaaPoista
 6. Ihana sormus! itselläni on tuollainen hyvin samanlainen, mutta ihan kaupasta ostettu. Itsetehdyissä koruissa on vain sitä jotain ihanaa yksilöllisyyttä, mitä "kauppojen" koruissa ei ole. Itse en ole koskaan koruja koklannut tehä, mutta nyt kun olen katellut blogiasi haluaisin yrittää :) Onko tuollaisen kaulakorun teko esimerkiksi vaikeaa? Mistä materiaaleja kannattaisi etsiä, helmiä, tuollaista nauhaa...?Sormuksesta kannattaa varmaan vain haaveilla :D mutta nyt jatkan blogisi kattelua.

  -naksu

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti viihdyt blogissani :) Jostakin on aloitettava ja uusia tekniikoita tulee kokeiltua koko ajan... se onkin harrastuksen suola.

  Helpointa on päästä korujenteon sisälle aloittamalla vaijerikoruista, kuten tuossa alimmaisenakin on mallia. Helmetti foorumissa on paljon hyviä vinkkejä ja sinne olen aloitellut pientä opustakin harrastuksen alkuvaiheissa:
  http://foorumi.helmetti.fi/viewtopic.php?f=12&t=1457

  Foorumilta löytyy paljon myös shoppailupaikkoja ja hyviä linkkivinkkejä. Ja paljon kuvia koruntekijöiden omissa gallerioissa, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Ei muutakuin harjoittelemaan!

  VastaaPoista