perjantai 4. joulukuuta 2009

Kuvaripuli

Tilauskorurumba pyörii kuumimmillaan ja kauppaan päivittyy uutuudet hitaanlaisesti, mutta vielä on paljon uutta tulossa! Lievää stressiä aiheuttaa materiaalien mystiset katoamiset matkan varrelle tai en ainakaan kovin paljoa enää elättele toivoa, että ulkomaiden paketit ilmestyisi postilaatikkoon. Pienen ajan sisään jo kolme pakettia on kadonnut, kuka ne kääntää välistä?Ensimmäisissä korviksissa värjätyt kvartsit, jotka on ihan oikean punaiset! Tässä kohtaa harmittaa kerpeleesti se, että punaisia makeanvedenhelmiä oli tulossa... missä ikinä nyt ovatkaan.Karneolia ja Hill Tribe hopeaa. En tiedä johtuuko kaamoksesta, mutta varastossani kaikki karneolit näyttävät enemmän punaiselta kuin oranssilta?Vähän herkempää värimaailmaa rannekorussa vuorikristallisydämellä. Rakastan tuota isoa ja paksua belcher ketjua!Värikimaraa makeanvedenhelmistä pimeyteen. Salpalukkoja ja sydämiä on tullut työstettyä hopeasta enemmänkin.

Yksinkertaisia ja tyylikkäitä riipushässäköitä, jotka on mukavia tehdä, kun voi käyttää varastoon jääneitä yksinäisiä helmiä.Pitkä Bolakoru hopeasta ja akaateista helisevän Balihelmen kera. Sopii myös ihan normaalikäyttöön eikä ainostaan raskaana oleville naisille :)


Pin It

6 kommenttia:

 1. No huh, olipas kaunistuksia ruudun täydeltä!!!! Erityisesti nuo kahdet ensimmäiset punaiset korvikset sykähdyttivät, upeita!

  VastaaPoista
 2. ... niin ja toivottavasti paketit löytyvät!

  VastaaPoista
 3. Hengähdyttävän upea päivitys. Harmittavan monta pakettia on hukassa, mur.

  VastaaPoista
 4. Mur mur joo, mutta silti olen vielä toiveikas :D Yhdestä paketista sain rahat takaisin ja makeanvedenhelmetkin luvattiin lähettää uudestaan kuluitta, vaan eivät ehdi enää jouluksi. Mutta palvelu yllätti positiivesti :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Taas eksyin blogiisi ja ihania koruja teet kyllä. Mietin tuossa, että mistäköhän tuota belcher ketjua saisi ostettua? :) Todella kaunista, mutta en ole missään siihen törmännyt.

  VastaaPoista