torstai 21. tammikuuta 2010

Ansa & Alli

Asiakas toivoi vihreää ja vaaleanpunaista värimaailmaa, tyttöjen nimet mieluiten kahteen eri sydämeen sekä hopeasta valettua pisaraa. Tällaisiin töihin on kiva tarttua, kun toiveet ovat heti selvillä ja päästään heti samalle aaltopituudelle. Vihreä ametisti sekä pinkki kvartsi ovat suhteellisen suuria kiviä tässä ja piti hieman pohdiskella miten tällaisessa ryppäässä sydänlaatat eivät "hukkuisi" ryppään sisälle. Juotinkin sitten laatat yhteen ja saatiin elementille enemmän kokoa. Etuna myös se, että nimet pysyy näkyvillä eikä pyöriskele ryppäässä niin, että olisivat lähestulkoon aina kääntyneenä ihoa vasten.
Pin It

10 kommenttia:

 1. Siinähän oli sitten sopivasti haastetta :) Hieno lopputulos, luovat myös jännän valuvan efektin nuo yhteenliitetyt sydämet.

  VastaaPoista
 2. Oho! Hieman tämän suuntaista oon pyöritelly mielessäni -olin suunnitellut lahjovani äitiäni nyt kun viimein uusin lapsenlapsi on saanut myös nimen. Tämä on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. No nyt suostui kuvat näyttäytymään mulle. Tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tämä oli mukava projekti.

  VastaaPoista
 5. Kiva koru! Tuo sydänten yhteen joutto oli hyvä idea, nyt se erottuu hyvin eikä huku ryppääseen :)

  VastaaPoista
 6. Tässäkin tuollaista ihanaa ketjua! Teetkö itse ketjutkin? Kyselinkin aikasemmin jo vinkkiä mistä hyviä ketjuja löytäisi, mutta taisi hukkua kommentti jonnekkin :/

  VastaaPoista
 7. Tätä ketjua en ole itse punonut, on nimeltään oval belcher. Löytynee googlettamallakin, en muista kaupan nimeä nyt tähän hätään, kun linkki sinne on vanhan koneen sisuksissa :) Satuhelmessäkin on toisinaan yhtä kokoa saatavilla.

  VastaaPoista