lauantai 23. tammikuuta 2010

Aurinkoista viikonloppua!

Eilen iltapäivällä oikein silmät aukeni siihen, että päivä on pidentynyt jo paljon! Aurinko paistaa nytkin niin hienosti, että tuli takkatulen loimussa sellainen fiilis, jossa nautiskelet keväthangilla hiihtäen auringosta. Uih!

 

Ja heti tarttui käsiin sitten näitä lämpöisiä sävyjä auringon johdattelemana. Ostamastani akaattinauhasta sain pelastettua vain kolme kiveä, muut olivatkin sitten roskiskamaa. 

Pin It

3 kommenttia:

 1. Minkälaisia vikoja ostamissasi helmissä oli, joita et sitten voi käyttää? Onko ne ihan tosi rumia vai vaan vähän virheellisiä? Mitä teet niille oikeasti kun et voi käyttää niitä? :) Tuli vaan hassu ajatus mieleen että tällainen amatööri-korun harrastaja voisi olla kiinnostunut ammattilaisten jämähelmistä :) Jos siis tosiaan roskiin niitä heität!

  VastaaPoista
 2. Mulla on sellainen iso "roskiskippo", johon laitan huonot kivet. Joskus sinne eksyy ihan hyviäkin kiviä ja sieltä tekee hyviä löytöjä :)

  Tässä akaattinauhassa oli mukana niin huokoisia ja kuoppaisia kiviä, että varmaan hajoisi, jos lattialle tiputtaisi.

  VastaaPoista
 3. No jäiväthän parhaat hienoon, ilmavaan ja aurinkoisen väriseen koruun. Katselin eilen auringonlaskua likaisesta metron ikkunasta suurkirkon siluettien taakse ja mietin minkälaisen korun siitä saisi. Löysin sen sitten täältä samojen pohdintojen tuotoksina ; )

  VastaaPoista